02. PDF - 19. - 20. APRIL 2017.

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

[UČESNICI]

Mekline d.o.o. Sarajevo, kao Xerox Autorizovani Servisni Partner (ASP), ovlaštena je organizacija u Bosni i Hercegovini za prodaju i održavanje Xerox digitalnih printera i sistemske programske opreme.

Kao autorizovani Xerox partner u mogućnosti smo vam obezbijediti potrebnu podršku i rješenje za unapređenje vašeg poslovanja. Xerox nudi najširi portofolio digitalnih i produkcijskih printera na svijetu.

EUROCOP d.o.o. je preduzeće koje se bavi  veleprodajom uredske opreme i papira. Osim veleprodaje, ima i servisni odjel koji se bavi instaliranjem, održavanjem i popravkom uredske opreme. Svojim korisnicima nude rješenja koja uredsko poslovanje čine bržim, efikasnijim i jeftinijim. U svom 25-godišnjem radu, preduzeće je predanim radom svojih djelatnika, kvalitetnim izborom dobavljača, kontinuiranim školovanjem i usavršavanjem osoblja steklo zavidan broj kupaca u RH i regiji (Slovenija, BiH, Srbija, Crna Gora, Makedonija) u svim segmentima tržišta ( mala, srednja i velika preduzeća, ustanove i dr.).

AVTERA BH je uvoznik i distributer vodećih svjetskih proizvođača print & imaging, PC uređaja, te dodatne opreme i repromaterijala (ASUS, CANON, EPSON, HP, NOVUS-DAHLA). Kroz široku partnersku mrežu, već 10 godina firma je prisutna na cijeloj teritoriji BiH. Stalnim ulaganjem u partnersku mrežu i podizanje nivoa zadovoljstva korisnika uređaja i rješenje AVTERA BH distributerskog portfolia, je učinilo mogućim da u relativno kratkom periodu firma postane lider na tržištu BiH u kompletnom segmentu printing & imaginga.

SYMBOL d.o.o, veleprodajna firma iz Subotice, više od 25 godina se bavi prodajom opreme i potrošnog materijala za sito, digitalnu, DTG i flekso štampu. U sastavu Symbol Grupe se nalaze firme Symbol (Subotica i Beograd), Graphic Center (Zagreb), Sericol Hungary (Budimpešta) i Grasol (Ljubljana). Symbol Grupa ima zastupstva sljedećih firmi za prostor bivše Jugoslavije i Mađarske:

Fujifilm  flatbed i roll mašine za digitalnu štampu velikog formata, boje i hemikalije za digitalnu, sito i flekso štampu; M&R automatske mašine za tekstilnu i grafičku sitoštampu; Elitron digitalni CNC rezač; CalderaRIP software; Kornit industrijske digitalne (DTG) mašine za štampu na tekstil; Polyprint digitalne (DTG) mašine za štampu na tekstil; Berkeley Machinery mašine za flekso, sito i offset štampu iz rolne u rolnu; Virus vodene boje za sitoštampu na tekstil; Sefar  svila za sitoštampu; Fimor  rakel gume; Poli-Tape  flock i flex folije; Tullis Russell  transfer papiri za preslikače za keramiku i tekstil

Mega Sign d.o.o Visoko je specijalizovana firma za distribuciju i promociju materijala i opreme iz domena reklamne industrije osnovana 2007. godine. Distribuiramo materijale i proizvode najvećih svjetskih proizvođača u domenu sign industry. Izdvajamo sljedeće programe:

  • Polycasa (pločasti materijali, CAST, XT, PET G…)
  • Poli-Tape (Flex i flok folije za tekstil)
  • Orafol (folije za izrez i štampu)
  • EPSON (printeri za digitalnu štampu, servis i prodaja)

ALIM d.o.o. je više od 20 godina lider na BiH tržištu u prodaji opreme i repromaterijala za digitalnu štampu velikog formata i repromaterijala za izradu reklama i displej sistema. Prodaje i pruža prateće usluge za: rezače folija, ekosolventne i UV printere, laminatore, CNC i laserske graverke, termoprese, kao i druge mašine i alate. U skladišnom prostoru veličine preko 2.000 m2 i na pet prodajnih mjesta: Visoko, Sarajevo, Mostar, Banja Luka i Tuzla nudimo kupcima:

folije za štampu, izrez i laminaciju; ceradu, papir, kanvas i druge materijale za štampu; pleksiglas, forex, alubond i polyplak ploče; led module i napajanja; aluminijske profile; klik okvire i tanke svijetleće reklame. ALIM ima organizovanu distribuciju robe vlastitim vozilima do kupaca.

Partneri: Roland, Brother, 3A-Polycasa, Cosign, Mactac, Summa, Multipanel, Caldera, Guandong, Jinbo, Mean Well, LBY, Triangle, Plastidite, Sunmicroink, Guyenne, Nanodiy i Adler.

MOJIĆ d.o.o. se bavi maloprodajom i veleprodajom: kancelarijskog materijala, promo artikala, školskog pribora i pečata.

Zastupnik je firmi: Trotec (mašine za lasersko graviranje, markiranje i sječenje); Trotec (dvoslojne plastike za lasersko graviranje i ostali repromaterijali); Trodat (pečati i repromaterijali za pečate); Triline (aluminijumski profili za vizuelne komunikacije); Riso ( digitalni duplikator)

Osim toga,  u sastavu firme djeluje štamparija, laserska i mehanička radionica za obradu pleksiglasa i izradu vizuelnih komunikacija, stalaka, plaketa i slično.

PAKO d.o.o. je vodeći trgovac opreme i potrošnog materijala za digitalnu štampu i oglašavanje u Hrvatskoj i Sloveniji.
Distribuira: Roland DG, Gandy Digital, Summa, VHF, Mactac, Metamark, Stahl’s, ISEE2, Global Window film, 3A, Polycasa, Perspex, Irpen SloanLED i druge.

Za svu prodanu opremu ima osiguranu podršku i servis.

Nudi cjelovita rješenja i podršku u rješavanju tehničkih problema pri izradi reklama, digitalne štampe i opreme.
Za područje Hrvatske i Slovenije ima osiguranu dostavu vlastitim vozilima svih naručenih materijala direktno do kupca.
TopBind d.o.o. iz Širokog Brijega se bavi prodajom i održavanjem opreme za digitalnu štampu i doradu papira.
Distrubuter firmi: Uni Bind, Ideal, V Paper, Photomore, Reco Systems i Cyklos . Prodaje opremu i potrošne materijale.
Za prodanu opremu ima osiguran servis.

Konica Minolta poslovna rješenja BH d.o.o. je jedna od 150 svjetskih poslovnica ove japanske korporacije.

Sa deset uposlenih i partnerskom mrežom na cijeloj teritioriji BiH u proteklih deset godina izgradila je vodeću poziciju u prodaji i servisu, kako uredskih multifunkcionalnih uređaja (MFP), tako i uređaja iz produkcijskog segmenta digitalne štampe.

Kroz aplikativna, web i optimizacijska rješenja za kontrolu štampe i integracijom MFP uređaja sa automatiziranim sistemima upravljanja dokumentima i arhivama, svakodnevno implementiramo inovacije u naše novo poslovno okruženje.

Na ovogodišnjem PDF-u predstavljamo potpuno novi produkcijski sistem AccurioPrint C2060

3.PDF - 18-19. APRIL 2018. SARAJEVO, BIH