02. PDF - 19. - 20. APRIL 2017.

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

[Grafima 2018.]

10
sep 2018

Grafima 2018.

ALIM i MEGA SIGN će uz podršku EPSONA za svoje kupce i ove godine organizirati jednodnevni izlet autobusom na Grafimu.

Ovogodišnji, 40. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije – Grafima – najznačajnije godišnje regionalno sajamsko okupljanje profesionalaca u ovim oblastima, biće održano na Beogradskom sajmu od 26. do 29. septembra 2018. godine. I jubilarno izdanje ove prestižne sajamske, privredne i umetničke manifestacije na najbolji način podsjetiće i izlagače i posjetioce i sve druge učesnike na istoriju dugu punih četrdeset godina.

Pod sloganom “Više boje” biće ekskluzivno predstavljeno sve bez čega se danas ne može u matici svetskih tehnoloških tokova u oblasti grafičke industrije, izdavaštva i štampanih medija, dizajna, reklamne, muzičke i filmske industrije, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima ovih privrednih i medijskih grana. Radi se o širokom spektru mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, paleti neizostavnih sirovina, repromaterijala ili finalnih proizvoda za različite sektore grafičke industrije, ali i kompleksnim softverskim, ICT ili dizajnerskim rješenja u ovim oblastima.

Napominjemo da je Epson domaćin ovogodišnje Grafime, te da će imati veliki štand na kojem će biti predstavljena kompletna paleta Epsonovih proizvoda.
Za posjetioce iz Bosne i Hercegovine će na štandu biti prisutna kontakt osoba koja će zaintesiranim pružiti više informacija o izloženim printerima i drugoj opremi.
Za više informacija o organizovanom odlasku na Grafimu možete kontaktirati na e-mail: [email protected], telefon 032 730 714 ili posjetiti Alimovu web stranicu.
Za više informacija o Grafimi 2018. kliknite OVDJE.
Tags:

    3.PDF - 18-19. APRIL 2018. SARAJEVO, BIH